Loading...
Kontakt 2019-01-08T15:50:39+00:00

Kontaktirajte nas

Za več informacij nas kontaktirajte in z veseljem vam bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja. Veselimo se sodelovanja z vami.

Kontaktni podatki

  • Korni Mobil Elvis Bilbija S.P

  • Ulica Tuga Vidmarja 12

  • 4000 Kranj

  • Matična številka: 6953140000

  • Davčna številka: SI22470115

  • Davčni zavezanec: DA

Pogosto zastavljena vprašanja

Ne trudite se z zamudno in samostojno prodajo vašega vozila. Pri samostojni prodaji vozila se lahko “opečete” na več načinov in izgubite ogromno časa s predstavitvijo, pogajanjem glede cene in tvegati tudi svojo varnost, ker nikoli ne veste kdo bo vaš kupec.

Pri našem podjetju vam bomo za takojšnji odkup vozila ponudili pošteno plačilo po ceni, ki je trenutno primerna trgu vozil. Poleg tega poskrbimo za celoten postopek odkupa vozil.

Najprej bomo pregledali kakšno vozilo nam nudite in vam podali oceno za odkup vozila. Pred zaključkom prodaje vaše vozilo tudi pregledamo in podamo mnenje oziroma končno ponudbo. Upoštevamo vse dejavnike, da vam lahko pripravimo najbolj pošteno ponudbo in tako za vaše vozilo prejmete največ.

Gre za enostaven in hiter postopek. V kolikor nas vaše vozilo zanima, boste prejeli ponudbo in predlog za ogled. Po ogledu določimo ceno in po vaši potrditvi uredimo odkup vozila. Vi tako isti dan po prepisu vozila prejmete denar, mi pa odpeljemo vaše vozilo ne glede na samo stanje avtomobila.

Prodaja rabljenega ali poškodovanega vozila v lastni režiji, je lahko zelo zahtevna in vam povzroči kar nekaj neprijetnih prigod. Samostojna prodaja vozila običajno poteka dlje časa, ko pa se kupec končno oglasi na ogled, vrednost vozila s pogajanji občutno zniža, vi pa ste tako na izgubi. Predlagamo, da pred zasebno prodajo, vedno preverite koliko vam za vaše vozilo ponudimo mi.